De unde vine depresia și cum să facă față cu ea. Uite ce cred experții

Published / by admin / Leave a Comment

Medicamente antidepresive nucleare simptome de depresie, patologicky starea de spirit trist și anxietatea, indecizia, un sentiment de propria slăbiciune, incapacitatea de a simți bucuria și altele asemenea. Psihoterapie, la rândul său, poate rezolva problema, care medicamentele nu sunt în stare ei înșiși influența, inclusiv a relațiilor sociale, de identitate, și chiar și cu efect pe termen lung”, explică deja a adus un psihiatru.

Utilizarea excesivă de antidepresive la pacienții cu o serie de efecte negative.

Utilizarea excesivă de antidepresive la pacienții cu o serie de efecte negativeNu este doar problema lui, nu se îmbunătățește, de asemenea, neîntemeiat a percepe propriul ficat. “Vestea bună este că, în comparație cu larg tradovaným mýtům antidepresive, spre deosebire de benzodiazepinů nu provoacă dependență și cu o exagerare a nu schimba o persoană, personalitate. De cele mai multe astăzi, cele mai utilizate pe scară largă de antidepresive, de obicei, bine tolerovaná, au un minim de toxicitate, chiar și în caz de supradozaj, reacțiile adverse sunt temporare și moale, cel mai frecvent la începutul tratamentului și ajustarea dozei”, a spus Mora.

De alcool și de izolare socială probleme mai rău

Deși Cehii sunt unele dintre cele mai iubitori și cunoscători de alcool din lume, dacă sunteți care suferă de o tulburare mintală, preferând să-i arc evitate. “Pacienții cu probleme psihice, de exemplu, anxietate, pot, în cel mai scurt timp posibil pentru a aduce de relief, dar pe termen lung, dimpotrivă, anxietate și depresie, deteriorarea sau direct ridică. Relația de depresie și alcool este foarte confortabil, prezența unei boli, crește riscul de apariție a doua este mai mult decât de două ori. În prezent, consumul de alcool afectează cursul bolii și scade răspunsul la tratament”, a spus Mora. http://rebosquality.info

Mai puțin cunoscut este faptul că depresia poate crește și, de exemplu, fumatul.

Recent, de asemenea, confirmat de medicii de la clinica de dependente de tutun 3. interne, clinici, spitale de la Praga și 1. facultatea de medicină. Ai uitat de patru mii de pacienți în intervalul de șapte ani, și s-a dovedit că, lăsând la fumat, are la fel sau chiar mai bine efectul de a influența cursul de depresie, decât de a lua medicamente. Fumător, în ciuda faptului că, după aprindere țigări, dizolvate hormonul fericirii – dopamina, dar își pierde repede, și apoi vine depresia, astfel, Mai puțin cunoscut este faptul că depresia poate crește și, de exemplu, fumatul.un fumător din nou se întinde de la țigări.

În plus, fumatul, depresia agravează și izolare socială, de situația economică, probleme de relatie, de nevoie sau lipsa de activitate fizică. “Un factor negativ este situația, atunci când nu depresia la timp a recunoaște și de a diagnostica, sau în cazul în care simptomele sale bagatelizovány, dacă nu tratament timpuriu. Reduce tratamentul este, de obicei, se agravează cursul, răspunsul terapeutic și de perspectivă”, a spus Mora.

Sport stresul psihologic de sănătate

Unii psihiatri consideră că tulburările psihice este în creștere, pentru că generația noastră mai puțin psihologic rezistente, rozmazlenější decât cele anterioare.

“Aceasta este doar în zona de zvonuri, în care nu vreau să intru. Pe de altă parte, faptul că, așa cum se reduc noastre abilitățile fizice, lipsa conflictelor și a stresului la locul de muncă neřešíme, ca strămoșii noștri fylogeneticky naučenou de reacție pentru supraviețuire, lupta sau útěkem,” are în vedere Mora.

Aceste situație, atunci ele pot deveni doar în următoarele tulburări: creșterea excitabilitate, insomnie. În ciuda faptului că aceste boli determinate genetic, cu privire la faptul că aceasta se manifestă predispoziție, de multe ori determină în mare măsură de ei înșiși.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *