Tot mai mulți oameni se ajunge la depresie

Published / by admin / Leave a Comment

Numărul de persoane cu tulburari depresive, rămâne, în ciuda mai mare consumul de antidepresive, tot aceeași. Este în creștere, dar cei care au sub influența stresului, apare o tulburare de anxietate, crește numărul de boli mintale, asociate cu persoanele în vârstă vârsta. Ce să fac, zjišťoval în revista Familia de AZI.

Stres constant, lucru pe zi, noapte, week-end petrecut pe telefon și computer, vacanta online.

Stres constant, lucru pe zi, noapte, week-end petrecut pe telefon și computer, vacanta onlineȘi așa arată viața unor oameni. Dar câștigat bani, iar locația pe care o au și dezavantaje. Influența stresantă de încărcare de la aceste persoane poate dezvolta treptat o tulburare de anxietate. Astfel, pe termen lung, nervii-este o boală în care pacientul suferă de anxietate excesivă și frică. Pe serie, atunci vin antidepresive, care ajuta pentru a reveni la o viață normală. Și acesta este unul dintre motivele pentru care consumul lor este în creștere fără precedent.

Numai anul trecut, în republica Cehă spolykalo 6,5 milioane de pachete, care este de trei ori mai mult decât în urmă cu zece ani, și, potrivit experților, această cifră va crește. Acesta este doar la prima vedere poate părea că o veste proastă, psihiatri, cu toate acestea, un lucru se vede destul de pozitiv. Numărul prescris antidepresive, în opinia lor, sunt legate, în special, cu îmbunătățirea asistenței psihiatrice.

“Aceasta este o consecință a îmbunătăți diagnosticul de tulburări depresive, mai mare de conștientizare a bolii și cel stigmatizarea tulburărilor mintale și de psihiatrie, în general. Rolul jucat și o gamă largă terapeutice antidepresive și eficiența lor în alte indikacích”, – explică adjunct pentru un studiu clinic la institutul Național de sănătate mintală Pavel Oie.

Acest lucru înseamnă în esență că antidepresivele pot folosi chiar la boli, la care anterior acest lucru a fost imposibil.

Acest lucru înseamnă în esență că antidepresivele pot folosi chiar la boli, la care anterior acest lucru a fost imposibilDe exemplu, cum sa menționat deja, tulburări de anxietate, insomnie sau de dependenta de droguri și legate de probleme psihologice. “În ultimii ani, de asemenea, are loc eliberarea preskripčních limitare, acest lucru înseamnă că cele mai multe medicamente generice antidepresive pot prescrie, de asemenea, practice medicii de alte specialități, a fost numit încă un motiv Mora. Consumul de antidepresive este în creștere în ultimii ani, în întreaga lume, în Cehă, în ciuda creșterii în ultimii ani, această cifră în ceea ce privește populația este încă foarte scăzută.

Excesivă, și, în același timp, nu

În ciuda nivelului ridicat de consum, nu se poate spune că medikamenty intrarea tuturor celor care au nevoie. Psihiatrii consideră că sunt tratați doar aproximativ jumătate din pacienții care, antidepresive nevoie. Multe din problemele lor la medic timiditate, preferă, în general, nu merg. Pe de altă parte, în raportul organizației pentru cooperare și dezvoltare economică din 2013 a atrage atenția asupra faptului că, uneori, antidepresive, ele implementează chiar ușoare de boală, care pot fi rezolvate de psihoterapie, poate, cu totul alte medicamente.

De multe ori, de exemplu, se ține numai pe pastile de prozac urma urmei, bărbații, care au fost tratați cu ejaculare prematură. Acest tip de tratament, dar nu a ajutat, dar au apărut alte probleme, cum ar fi pierderea poftei de mâncare, la sex sau pierderea totală de orgasm. Chiar din cauza acestor erori frecvente trece de ajutor psihiatric de reformă în țară ar trebui să treptat, să apară de trei zeci de “Centrul de sănătate mintală”, care va servi ca un fel de intermediar între pacient și un dormitor de ajutor psihiatric.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *